Tatuajele memoriale sunt un simbol pe care multe persoane aleg sa-l faca in memoria unei persoane dragi pe care au pierdut-o.

Dumneavoastra ati face acest lucru?

In ce masura credeti ca acest lucru v-ar aduce mai aproape de amintirea persoanei pe care ati pierdut-o?

La Servicii Funerare Dorobantu credem ca cea mai mare durere atunci cand pierdem pe cineva ramane adanc inradacinata in sufletele noastre. Daca decidem sa dam o forma exterioara acestei suferinte, ea ar putea lua forma unui tatuaj memorial. Pentru servicii funerare si informatii de ordin funerar ne puteti vizita la Servicii Funerare Dorobantu

– Paris Jackson are un astfel de tatuaj in memoria tatalui sau „Regele muzicii pop” Michael Jackson. Este un tatuaj de pe coperta albumului sau din 1989 „Dangerous”. Acesta este un tatuaj complex, o lucrare ce necesita mai multe sesiuni, in timpul carora se vor adauga si unele umbre.

– Lady Gaga are doua tatuaje memoriale. Unul este un semn al pacii in memoria lui John Lennon. Lennon si Beatles sunt printre principalii artisti care au inspirat cariera muzicala a lui Lady Gaga, iar ea a crescut in apropiere de Strawberry Fields, locul memorial in amintirea lui Lennon. De asemenea, la putin timp dupa moartea lui David Bowie, ea si-a facut un tatuaj cu chipul acestuia chiar pe piept.

– Si Miley Cyrus are doua tatuaje memoriale – unul in memoria unui prieten apropiat si doua in memoria bunicilor care au murit de cancer pulmonar. Unul din tatuaje este inscriptionat cu doua cuvinte „Respira doar” (Just breathe). Celalalt tatuaj este in memoria catelului ei pe nume Floyd si reprezinta o imagine a unui catelus alaturi de cuvintele „Cu putin ajutor din partea prietenilor mei”.

Kenye West si-a pierdut mama, Donda West, in 2007. In urma experientei traite el spunea „Era ca si cum mi-as fi pierdut o mana si un picior si incercam sa ma descurc asa”. In 2016 el si-a facut doua tatuaje pe incheietura bratului – unul cu data nasterii mamei sale (in cifre romane), iar unul cu data nasterii fiicei sale.

Bobbi Kristina Brown si-a pierdut mama, pe legendara diva pop Whitney Huston iar dupa cativa ani a murit si ea. Dar la sase luni dupa moartea mamei sale, Bobbi Kristina si iubitul sau Nick Gordon si-au tatual initialele divei (WH) inconjurate de multe pasari. Ea a distribuit poza cu tatuaje pe Instagram si spunea la acea vreme „Mami, acum esti cu adevarat mereu alaturi de noi”

Aveti nevoie de servicii funerare complete? Contactati-ne non stop la 0753.30.40.50

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADRESA:

D, Bulevardul Uverturii 126, București 060274

TELEFON:
SOCIALIZARE:
GOOGLE+ LOCAL:

reviews rainbow dorobantu

Importanta imbalsamarii decedatului

Imbalsamarea reprezinta un proces care a fost...

Ce este moartea din punct de vedere religios

Conform Bisericii moartea reprezinta un fenomen...

Ajutorul de inmormantare majorat 2018

Ajutorul de inmormantare majorat din nou in anul...

Cat de importanta e slujba de inmormatare la romani

Moartea unuia dintre crestini este, fireste,...

Sărbători pline de lumină!

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă...

Copyright 2012 - 2016 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

Metode de plată în magazin:
metode de plata rainbow dorobantu