Când vine vorba de alegerea unei firme de servicii funerare, este recomandat să vă gândiţi dinainte la serviciile pe care le doriţi, la bugetul de care dispuneţi şi să luaţi în calcul următoarele criterii, pentru a alege o firmă care să fie una profesionistă şi să se ridice la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră.

Alegeţi o firmă care să fie profesionistă, dar capabilă de empatie şi sensibilă la durerea dumneavoastră

O firmă de servicii funerare serioasă ar trebui să fie alcătuită din personal calificat în domeniul îngrijirii, care să arate empatie, compasiune. Dimensiunea psihologică este foarte importantă. Angajaţii unei astfel de firme trebuie să interacţioneze cu familia îndoliată, care se află într-o stare de surescitare emoţională. Astfel, trebuie să fie capabili să îşi gestioneze emoţiile, să fie empatici, calmi, înţelegători, pentru a putea diminua stresul ce vine odată cu planificarea unei înmormântări. Totdată, trebuie să trateze familia şi defunctul cu cel mai mare respect.

Furnizorii experimentaţi de servicii funerare vă pot ajuta să treceţi cât mai uşor prin procesul de pregătire a unei înmormântări. Aceştia se pot dovedi ajutoare de nădejde în stabilirea detaliilor legate de organizarea unui astfel de eveniment neplăcut, de la pregătirea unui priveghi, căutarea unui loc de veci, publicarea de necrologuri, oţinerea actelor necesare pentru înhumare sau incinerare, achiziţionare sicriului, a crucii, a anumitor produse alimentare, a aranjamente florale etc.

Îndeosebi managerul unei firme de servicii funerare trebuie să fie gata să răspundă la eventualele întrebări, să facă recomandări, sugestii, să prezinte opţiuni, soluţii, având în vedere experienţa sa în acest domeniu. O astfel de persoană ar trebui să fie acolo pentru a vă ajuta, nu pentru a profita de vulnerabilitatea dumneavoastră spre a vă păcăli. Numai în acest mod puteţi trece cât mai uşor de organizarea unei înmormântări şi de momentul despărţirii de persoana dragă.

Asiguraţi-vă de calitatea produselor

Este foarte important este să ţineţi cont de aspectul, calitatea produselor şi serviciilor funerare oferite de către firma cu care doriţi să colaboraţi. Când alegeţi serviciile unei anumite companii, veţi opta practic pentru un pachet ce va include, în cele mai multe cazuri, elementele de bază, dar şi opţiuni suplimentare, după preferinţe şi buget. Veţi achiziţiona produse şi servicii funerare precum sicriul sau urna, crucea, aranjamentele florale, transportul, toaletarea, etc. De aceea, trebuie să fiţi  de la bun început siguri că acestea sunt de calitate, ceea ce vă doriţi şi că personalul este demn de încredere, serios, profesionist.

Gândiţi-vă ce fel de servicii funerare doriţi

Iată câteva întrebări care vă pot ajuta să alegeţi serviciile funerare cele mai potrivite pentru dumneavoastră. De ce dimensiuni să fie serviciul religios? Ce transport se oferă, ce include acesta? Cine se va ocupa de acte, firma sau familia? Ce produse de parastas sunt disponibile? Care este calitatea sicriului? Cum sunt realizate îmbălsămarea, toaletarea, toate serviciile de întreţinere?

Odată ce v-aţi lămurit în privinţa acestor aspecte, veţi ştii ce vreţi, pentru ca firma de pompe funebre să vă poată oferi servicii personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Evaluaţi costurile cu înmormântarea

Preţul serviciilor funerare nu ar trebui să reprezinte un factor decisiv în alegerea dumeavoastră. Lucrul cel mai important pe care ar trebui să îl aveţi în vedere este  calitatea serviciillor. Din păcate, de cele mai multe ori costul devine principalul criteriu de alegere a serviciilor funerare, multe familii fiind de suma de bani necesară pentru un astfel de eveniment.

Calitatea serviciilor funerare mai ieftine poate nu este însă atât de bună,  adesea apărând taxe şi comisioane neprevăzute sau personalul fiind nepăsător şi neprofesionist. Este bine să obţineţi din timp detalii cu privire la aceste costuri, pentru a vă stabili un buget şi pentru a nu fi luaţi prin surprindere.

Rainbow Funerare Dorobanţu vă stă la dispoziţie cu experitza sa în domeniul organizării de înmormântări sau incinerări, precum şi cu alte servicii, inclusiv repatrierea, obţinerea diverselor acte necesare, a unor ajutoare, toaletarea, manipularea, transportul etc. Astfel, aici veţi găsi o gamă largă de produse şi personal capabil să vă sprijine, să vă ajute pentru a trece cât mai uşor peste pierderea suferită.

Cu Rainbow Funerare Dorobanţu nu trebuie să vă faceţi griji. Serviciile oferite sunt de o calitate  superioară, iar angajaţii săi vă stau la dispoziţie pentru a vă consilia în toate nelămuririle sau nesiguranţele pe care le-aţi putea avea. Pentru că ştim cât de dificilă din punct de vedere financiar este organizarea unei înmormântări, vă stăm la dispoziţie cu servicii adaptate tuturor bugetelor, pentru ca dumeavoastră să îl alegeţi pe cel mai potrivit.

Printre serviciile funerare oferite de către Rainbow Dorobanţu se numără:

Constatarea decesului se face la 24 de ore după deces. Firma are angajat un medic specialist care va constata decesul şi va elibera certificatul constatator.

Toaletarea şi cosmetizarea defunctului

Procedeele efectuate sunt: spălare, igienizare,îmbrăcare, aşezarea. Toaletarea se realizează în orice locaţie, fie la locuinţa defunctului sau spital, azil, prin respectarea normele de igienă. În cazul în care familia solicită acest lucru, firma poate realiza şi o cosmetizare a decedatului.

Actele pentru înhumare

Rainbow Dorobanţu poate obţine pentru dumneavoastră actele necesare pentru înhumare: copie după certificatul constator al decesului, certificatul de îmbălsamare, autorizaţie de la SANEPID, certificatul de deces, adeverinţa de înhumare, contractul de concesiune a locului de veci.

Obţinerea ajutorului pentru înmormântare

Ajutorul de înmormântare este acordat de către stat, tuturor pensionarilor. Se oferă familiei decedatului sau celor ce se ocupă de înhumare sau incinerare. Actele necesare sunt: factura emisă de către firma prestatoare de servicii funerare, certificatul de deces, actele persoanei care ridică ajutorul.

Obţinerea actelor pentru incinerare (certificat de deces, adeverinţă de înhumare, certificat de îmbălsămarea, adeverinţă sanepid, actele de identitate a celui ce solicită acest serviciu).

Firma se poate ocupa de procedurile ce trebuie demarate pentru obţinerea autorizaţiei de incinerare şi de programarea acesteia şi vă poate asigura inclusiv un sicriu de tranzit pentru incinerare. Incinerările sunt făcute prin programare la crematoriul uman de la Vitan Bârzeşti.

Un alt serviciu pe care îl puteţi contracta este îmbălsămarea. Aceasta se face pentru împiedicarea descompunerii corpului decedatului şi conservarea cât mai bună a acestuia. Îmbălsămarea se face de către un doctor autopsier angajat al firmei, care va respecta toate normele de igienă. Se vor folosi numai substanţe speciale pentru această procedură şi  metode artificiale de conservare.

Manipularea defunctului

Firma dispune de personal calificat şi maşini speciale, care pot transporta sicriul de la domiciliu, spital sau azilul cu bătrâni, la capelă sau biserică şi apoi la locul de veci. Maşinile pentru transportul defuncţilor sunt special dedicate acestei activităţi şi nu sunt folosite şi în alte scopuri. Folosirea unei alte maşini decât cele omologate va pune în pericol sănătatea dumneavoastră şi a celorlalţi, pentru că trupul neînsufleţit elimină bacterii ce se desprind de pe pielea decedatului, plutind în aer. Rainbow Dorobanţu respectă toate normele de igienă şi reglemntările legale în această privinţă.

Funerare Rainbow Dorobanţu este o firmă de încredere, pe care vă puteţi baza şi care vă oferă servicii şi produse funerare complete, respectând standardele şi reglementările în vigoare. Cu o gamă largă de servicii, din care le puteţi alege pe cele mai potrivite pentru dumneavoastră, Rainbow Dorobanţu este un partener de nădejde în aceste situaţii dificile şi se va ocupa de toate demersurile necesare, pentru ca dumneavoastră să fiţi mulţumiţi de serviciile achiziţionate şi pentru ca ultimul drum al persoanei dragi să fie unul demn.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADRESA:

D, Bulevardul Uverturii 126, București 060274

TELEFON:
SOCIALIZARE:
GOOGLE+ LOCAL:

reviews rainbow dorobantu

Importanta imbalsamarii decedatului

Imbalsamarea reprezinta un proces care a fost...

Ce este moartea din punct de vedere religios

Conform Bisericii moartea reprezinta un fenomen...

Ajutorul de inmormantare majorat 2018

Ajutorul de inmormantare majorat din nou in anul...

Cat de importanta e slujba de inmormatare la romani

Moartea unuia dintre crestini este, fireste,...

Sărbători pline de lumină!

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă...

Copyright 2012 - 2016 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

Metode de plată în magazin:
metode de plata rainbow dorobantu