Intotdeauna vom avea nevoie de o anumita doza de curaj pentru a putea accepta anumite fapte, anumite situatii. Indiferent cat de pregatiti ne simtim in anumite momente asta nu inseamna ca nu avem dreptul la intelegere sau la servicii funerare sector 5 care sa vina in ajutorul nostru atunci cand din nefericire avem nevoie de acestea. Si este posibil sa ne spunem ca nu vrem mai mult de strictul necesar, dar strictul necesar se reduce cumva la :

  • transportul trupului decedat;
  • achizitionarea tuturor produselor pentru o inmormantare;
  • pregatirea trupului neinsufletit pentru inmormantare;
  • pregatirea tuturor aspectelor pentru parastas;
  • si bineinteles ca dupa toate astea avem nevoie si de garantia calitatii acestor servicii;

Daca am privi in perspectiva am observa ca toate acele lucruri pe care noi le numim esentiale sunt prezente in portofoliile firmelor de pompe funebre. Mai ales ca printre noi mai sunt si persoane ce nu cunosc toate etapele unei inmormantari, persoane ce nu au avut de-a face cu astfel de situatii si nu stiu cum se poate realiza un astfel de proces al unei inmormantari.

Cu toate astea iau in calcul fiecare varianta posibila menita sa vina in sprijinul lor. Bineinteles pentru a face acest lucru se informeaza din timp pentru a lua cea mai buna decizie cu privire la acest aspect. Oare cate persoane au in vedere acest lucru si oare de cat timp aveti nevoie pentru a lua cele mai bune decizii?

Cine stie poate ca multi dintre noi nici macar nu mai sunt constienti de deciziile lor in astfel de situatii critice. Iar toate astea se pot complica mai ales atunci cand moartea persoanei apropiate e ceva fulgerator si pe neasteptate. Caci nu este aceeasi senzatie cand piezi pe cineva foarte in varsta si stii ca nu ii mai poti face nimic si alta este senzatia cand moare o peroana tanara si avea in fata tot viitorul.

Insa asa cum am spus si in randurile de mai sus in multe cazuri nu se mai poate face nimic oricat de mult ne-am dori acest lucru. Si fara sa stim de ce lucrurile se pot complica dintr-un moment in altul, mai ales atunci cand ne lasam prada suferintei si incetam sa mai gandim intr-un mod obiectiv.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?