Sala pregatire decedati – Incinerare umana

  • Toate înmormântări le sunt diferite și prin urmare variază foarte mult la pret. Suntem dispuși pentru discutarea preturilor de inmormantare sau incinerare umana și mai ales pentru serviciile funerare efectuate innainte a ceremoniei funerare sau incinerarea.
  • Pentru serviciile funerare oferite decedatului pana ca sicriul sa ajungă la capela sau crematoriu firma noastră are în dotare o sala pentru pregătirea decedatilor utilata după noile norme funerare la cele mai înalte standarde.
  • Sala pentru pregătire a decedatilor are în dotare 2 mese mortuare pentru efectuarea operațiunii de toaletare,igienizare decedat și 2 mese mortuare pentru îmbălsămarea decedatilor.Deasemenea sala pentru pregătire a decedatilor mai are un frigider mortuar pentru păstrarea decedatilor la o temperatura optima pana în momentul depuneri la capela sau după caz incinerare decedati, transport funerar în alta localitate.Frigiderul din dotare are 12 locuri pentru păstrarea decedatilor.
  • Sala de pregătire decedati este un plus atât firmei de servicii funerare cat și un beneficiu adus familiei îndoliate,operațiunile de toaletare decedat,îmbălsămare decedat și păstrarea decedatului la frigiderul mortuar făcându-se într-un mediu curat și destinat operațiunilor acestea.Cu toți am auzit situații în care multi romani plecat în străinătate la lucru nu au putut ajunge la înmormântările propriilor părinți sau rude apropiate înmormântarea fiind programata după tradiția locului la 3 zile de la deces mai ales pe timpul verii când temperaturile sunt mari și corpul neînsuflețit intra în procesul de descompunere mai repede.Astfel ținând corpul într-un frigider mortuar procedeul de descompunere se întârzie considerabil făcând posibil ajungerea din orice colt al lumii la funerarii.

 

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. Cum alegi cea mai bună firmă de servicii funerare în vederea repatrierii unei persoane dragi - Ziarul lui Ipu - O firmă cu experiență de peste 15 ani în domeniu, care corespunde tuturor cerințelor legat de servicii funerare.
  2. Sala de pregatire a decedatilor - tanatopraxia - […] de la domiciliu sau de la spital în cel mai scurt timp pentru a fi dusă în sala de…
  3. Norme legale privind incinerarea si crematoriile - […] sau afectarea starii de sanatate a populatiei rezidente din zonele protejate. In vederea incinerarii persoanelor decedate, administratia crematoriului…

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADRESA:

D, Bulevardul Uverturii 126, București 060274

TELEFON:
SOCIALIZARE:
GOOGLE+ LOCAL:

reviews rainbow dorobantu

Importanta imbalsamarii decedatului

Imbalsamarea reprezinta un proces care a fost...

Ce este moartea din punct de vedere religios

Conform Bisericii moartea reprezinta un fenomen...

Ajutorul de inmormantare majorat 2018

Ajutorul de inmormantare majorat din nou in anul...

Cat de importanta e slujba de inmormatare la romani

Moartea unuia dintre crestini este, fireste,...

Sărbători pline de lumină!

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă...

Copyright 2012 - 2016 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

Metode de plată în magazin:
metode de plata rainbow dorobantu