Transport funerar international – Repatriere decedati

Firma de pompe funebre Funerare Rainbow Dorobantu vă pune la dispoziție 4 autospeciale funerare atât pentru înmormântări locale, cât și pentru realizarea transportului funerar internațional – repatriere decedat. Pentru realizarea oricărui tip de transport funerar este recomandat a se apela la autospeciale funerare, care vor asigura săvârșirea ceremoniei funerare în cele mai bune condiții, atât din punct de vedere igienic, sanitar cât și legal. În plus, în caz că aveți nevoie de transport persoane la înmormântare, dispunem de 2 microbuze speciale.

Funerare Rainbow Dorobanțu vă pune la dispoziție serviciul de repatriere persoane decedate din Europa precum și din statele care nu fac parte din UE.

 

Firma de pompe funebre Funerare Rainbow Dorobanțu vă oferă întotdeauna variantele cele mai sigure și mai convenabile repatrierii decedatului. Este bine să luați în calcul faptul că de cele mai multe ori varianta cea mai ieftină nu este și cea mai rapidă.

Funerare Rainbow Dorobanțu este o firmă de pompe funebre profesionale, acreditată în realizarea transportului funerar internațional cu autoturisme funerare speciale. Transportul persoanelor decedate se realizează mereu cu mașini și autospeciale omologate conform legilor în vigoare.

Serviciul de repatriere al decedatului se execută pe baza unui contract semnat în prealabil de beneficiar și prestator. În orice contract de acest gen sunt înscrise clauzele și angajamentele prestatorului de servicii: timpul de repatriere, tipul sicriului necesar transportului (lemn+zinc), datele de identificare fiscală a societății și a reprezentantului legal al acesteia, precum și actele necesare acestui procedeu.

Tarifele aferente unui serviciu de repatriere variază în funcție de distanță, greutatea decedatului, tipul sicriului necesar transportului, actele necesare repatrierii sau modalitatea de efectuare a transportului decedatului (pe cale terestră sau aeriană).

Citeste Mai mult

 

Iată ce trebuie să știți despre serviciul de repatriere a decedatului:

Atunci când o persoană încetează din viață într-o țară străină este necesar a se înregistra decesul la autoritățile locale din țara în care a avut loc tragedia.

În general, atunci când i se aduce la cunoștință, Ministerul Administrației și Internelor din România anunță familia despre tragicul eveniment.

Înregistrarea decesului se poate face, de asemenea, și la ambasada sau consulatul României, iar în acest caz, familia va primi un certificat de deces românesc. Eliberarea certificatului de deces românesc este condiționată de eliberarea inițială a acest act, pe baza documentelor prevăzute de lege, de către autoritățile locale din țara în care a avut loc nefericitul  eveniment.

În situația în care, înregistrarea decesului nu s-a făcut la ambasada sau consulatul  României, eliberarea certificatului de deces românesc se va face de către autoritățile române abia după ce sicriul cu trupul decedatului va ajunge în țară, pe baza certificatului de deces străin și al documentelor prevăzute de lege.

În cazul în care moartea a survenit din cauze violente este indicat să solicitați intervenția autorităților locale de poliție pentru investigații. Deși acest lucru ar putea întârzia procedura de repatriere a decedatului, este absolut necesară.

Repatrierea decedaților Europa Italia

Funerare Rainbow Dorobanțu vă pune la dispoziție serviciul de transport internațional-repatriere decedați din Italia.

Acest serviciu se realizează în condițiile prevăzute de legislația italiană și în conformitate cu reglementările internaționale care se aplică.

Transportul în România se realizează pe baza actelor emise de către autoritățile italiene, conform Aranjamentului internațional privind transportul cadavrelor, încheiat la Berlin în 1937. Ca urmare, pașaportul mortuar se va ridica de la primăria italiană care a înregistrat decesul.

Pentru transportul urnei cu cenușă, singurul document necesar va fi certificatul de deces, eliberat de autoritățile italiene și legalizat cu apostilă, conform Convenției de la Haga privind suprimarea obligativității supralegalizării, încheiată la 5 octombrie 1961.

În cazul în care persoana decedată a beneficiat de poliță de asigurare de viață, familiei îndoliate i se acorda ajutor financiar din partea companiei de asigurări de viață; în acest fel costurile vor fi minime sau chiar nule.

Pentru situațiile în care familia decedatului nu dispune de o sumă de bani necesară transportului, autoritățile italiene vor efectua înmormântarea sau incinerarea defunctului într-un cimitir din Italia, pe cheltuială proprie.

Repatrierea decedaților Europa Spania.

Funerare Rainbow Dorobanțu se va ocupa de transportul și eliberarea actelor necesare acestuia, în cazul în care un cetățean român decedează pe teritoriu spaniol. Ne angajăm în obținerea pașaportului mortuar de la Consulatul României în Spania,  certificatului de deces, autorizaţiei de transport și de celelalte documente prevăzute de legislația Spaniei și a statelor de tranzit.

Costul repatrierii decedaților din Spania se stabilește inițial și se înregistrează în contract. Acesta poate diferi în funcție de distanța parcursă și serviciile oferite.

Repatrierea decedaților Europa Franța.

Dacă decedatul a beneficiat de poliță de asigura de viață, firma noastră se va ocupa de toate documentele necesare și va contacta campania de asigurări de viață pentru suportarea tuturor costurilor necesare repatrierii, astfel familia nu va fi nevoită să își mai facă griji sub acest aspect.  Funerare Rainbow Dorobantu este singura firma de servicii funerare din capitala autorizata pe Franta, in vederea repatrierii trupurilor neînsuflețite.

Repatrierea decedaților Europa Belgia

Funerare Rainbow Dorobanțu vă pune la dispoziție și serviciul de repatriere decedați din Belgia. În această privință, specialiștii noștri vor obține documentele necesare și vor efectua transportul decedatului în conformitate cu prevederile legale din Belgia. Repatrierea decedatului se realizează cu mașini omologate sau pe cale aeriană.

Repatrierea decedaților Europa Anglia

Procedura repatrierii unui trup neînsuflețit este identică și în Anglia sau în stelele membre ale Uniunii Europene. Pentru a vă scuti de cheltuieli în plus, stres sau timp pierdut, firma noastră se va ocupa de toate cele necesare pentru ca sicriul cu trupul decedatului să ajungă în România, în cele mai sigure condiții.

Și în acest caz, tariful este direct proporțional  cu distanța parcursă și modalitatea de transport pentru care se optează în momentul semnării contractului.

Repatrierea decedaților Europa Germania

Atât timp cât persoana decedată a beneficiat de poliță de asigurare de viață, familia nu va trebui sa suporte costurile legate de repatriere. Funerare Rainbow Dorobanțu se va ocupa cu profesionalism de toate actele necesare repatrierii trupului neînsuflețit din orice zonă a Germaniei. Transportul se va realiza în cele mai bune condiții de igienă, prevăzute de normele europene în vigoare.

Bine de știut!

În conformitate cu prevederile Codului Muncii, un muncitor român care moare în străinătate într-un accident de muncă sau ca urmare a unei boli profesionale, are dreptul la decontarea tuturor cheltuielilor de transport pentru repatriere, cheltuieli care vor fi suportate de către angajator.

Angajatorul este obligat să asigure întreaga procedură de repatriere a trupului, indiferent dacă această situație este prevăzută sau nu în contractul de muncă.

ADRESA:

D, Bulevardul Uverturii 126, București 060274

TELEFON:
SOCIALIZARE:
GOOGLE+ LOCAL:

reviews rainbow dorobantu

Cat de important este sa cunoastem ce inseamna serviciile funerare?

Nu stiu cati dintre voi sunt constienti de ceea...

Lucrurile de care avem nevoie cu adevarat

In viata invatam sa facem cat mai multe lucruri,...

Cand lacrimile nu mai au loc?!

Se intampla deseori sa glijam sa ne petrecem...

Cicatrici ramase in urma unui deces

De cele mai multe ori ajungem sa ne infuriem...

Reabilitarea increderii fata de firmele de pompe funebre

De foarte multe ori ajungem sa ne amagim ca ne...

Copyright 2012 - 2016 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plată în magazin:
metode de plata rainbow dorobantu

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?