Mesaje de condoleante

mesaj condoleanteSa incepeti sa scrieti un mesaj de condoleante este de obicei cel mai dificil lucru de facut. Este ca atunci cand un artist se uita ore in sir la o panza alba, goala. Dupa ce se aplica prima pata de culoare, imaginea incepe sa prinda contur. Iata cateva lucruri care va pot ajuta in conceperea unui mesaj personal de condoleante:

– “Imi pare foarte rau sa aud ca Radu a murit” – puteti sa incepeti mesajul in acest mod

– “Sunteti cu totii in gandurile si rugaciunile mele” – daca acest lucru este adevarat, va functiona intr-adevar.

– “Cu totii o sa-i ducem dorul Elenei; ea a insemnat atat de mult in viata noastra.” – daca simtiti acest lucru, comentariul poate fi de efect

– “Ceea ce simt in aceste momente este dificil de exprimat.” Avand in vedere ca acest lucru este adevarat, nu o sa va doara sa recunoasteti.

– “A fost o persoana atat de creativa si imi pare foarte rau ca a murit.” Daca va raportati la calitatile persoanei care a murit veti putea dezvalui in mod indirect cat de mult a insemnat acea persoana pentru dumneavoastra si cat de mult ati apreciat-o.

Oricum va hotarati sa incepeti mesajul de condoleante, puteti adauga cateva detalii despre relatia pe care ati avut-o cu persoana care a decedat. Cei care sunt indoliati vor sa auda experiente si lucuri despre persoana draga pe care au pierdut-o. Ei vor sa sa-l vada pe cel decedat prin ochii dumneavoastra. De exemplu, o mama al carui fiu a murit, a aflat ca acesta se oprea de fiecare data cand intalnea un vecin, il saluta si discuta cu el pentru cateva minute. Acest lucru a facut-o pe mama sa se simta multumita si mandra de fiul sau. Incercati sa va ganditi la lucruri similare pe care cei indoliati si le-ar dori sa le cunoasca.

Finalul este important. Iata cateva sugestii care va pot ajuta sa finalizati mesajul de condoleante:
– “Dragostea si sprijinul nostru vor fi intotdeauna cu tine.”
– “O sa te sun saptamana viitoare sa vad ce faci.” – dar atentie, nu spuneti acest lucru daca nu intentionati sa-l faceti
– “As vreau sa trec pe la dumneavoastra marti, dar voi suna in prealabil ca sa verific ca este in regula. ” Spunand acest lucru aratati celor indoliati ca prietenia dumneavoastra va continua la fel ca mai inainte (Moartea poate schimba uneori relatiile dintre persoane).
– “Te vor pastra in rugaciunile mele.” Folositi aceste cuvinte daca intr-adevar veti fac intocmai.

Chiar daca nu este usor sa concepem mesajele de condoleante, ele pot transmite dragostea si prietenia noastra altor persoane in momentele in care au cea mai mare nevoie de ceea ce putem noi sa oferim. Cand veti fi intr-o astfel de situatie, faceti tot ce puteti ca sa concepeti un mesaj condoleante adevarat si miscator.

Servicii funerare complete, pompe funebre cu program non-stop. Sunati-ne oricand la 0753.30.40.50

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESA:

D, Bulevardul Uverturii 126, București 060274

TELEFON:

0753 304 050

SOCIALIZARE:
GOOGLE+ LOCAL:

reviews rainbow dorobantu

Imbalsamarea – obligatorie sau nu?

Imbalsamarea reprezinta...

Proceduri legale in cazul unui deces la spital

Evenimente neasteptate...

Incinerarea, o solutie pentru cimitirele pline

Practica incinerarii nu...

Proceduri legale – deces la domiciliu

Fiecare dintre noi este...

Alegerea unei firme de servicii funerare

Decesul unei persoane apropiate este...

Copyright 2012 - 2016 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

Regulament concurs publicitar

Metode de plată în magazin:
metode de plata rainbow dorobantu