O firmă de servicii funerare care se respectă deține un frigider mortuar

Un frigider mortuar este utilizat pentru păstrarea persoanei decedate, care se află în așteptarea identificării, îngropării sau incinerării. Cu toate acestea, depozitarea cadavrelor umane poate dura de la câteva ore până la câteva zile, iar în cazuri rare, la câteva săptămâni. De aceea, pentru a stopa procesul de descompunere a  cadavrului  e nevoie de un mediu refrigerat constant.

 

Iar frigiderele mortuare creează acel mediu pentru persoanele decedate. Aproape toate firmele de servicii funerare care se respectă și care-și respectă clienții au o cameră rece cu frigider mortuar în ea. Odată cu utilizarea tot mai mare a acestor frigidere, ele au venit cu mai multe caracteristici care sporesc și mai mult gradul de utilizare a acestora în camerele mortuare.

Fiecare frigider mortuar este construit pentru a rezista. Ele sunt construite din oțel inoxidabil pentru a putea fi curățat cu ușurință, și sunt dotate cu un sistem de control digital precis al temperaturii precum și cu opțiune de dezghețare automată pentru ușurință în întreținere.

 

Tipuri de frigidere mortuar. Temperatură pozitivă.  În aceste tipuri de camere frigorifice, cadavrele sunt depozitate la temperaturi cuprinse între 2 și 4 grade Celsius. Organismele sunt uneori păstrate timp de mai multe săptămâni, dar aceste camere nu  opresc descompunerea. Cu toate acestea, rata de descompunere este lentă în comparație cu rata normală, la temperatura camerei.

Temperatură Negativă. La aceste tipuri de camere frigorifice, cadavrele sunt depozitate la temperaturi cuprinse între -10 și -50 grade Celsius. Aceste tipuri de frigidere sunt folosite, în general, în instituțiile medico-legale.

Temperatura scăzută asigură faptul că organismul atinge starea de congelare, iar rata de descompunere este foarte scăzută. Avantajul principal al  frigiderelor mortuare este faptul că defunctul poate fi depozitat pentru un timp îndelungat. De mai multe ori există situații în care niște cadavrele sunt neidentificabile și au nevoie de o stocare corespunzătoare, astfel încât acestea să rămână identificabile pentru perioade mai lungi de timp. Frigiderele mortuare sunt singura soluție la această problemă.

Un alt avantaj al frigiderului mortuar este și faptul că nu permite agenților patogeni să crească și să se dezvolte în organismul mort depozitat. De aceea, în toate marile orașe, serviciile de pompe funebre au astfel de serviciu. O pulbere anti-bacteriană de ioni de argint se pune peste corp atunci când este depozitat, pulbere care protejează suplimentar cadavrul mort de înmulțirea  bacteriilor dăunătoare. Acest lucru previne răspândirea agenților patogeni și a bacteriilor din mediul înconjurător al corpului mort.

De asemenea, un frigider mortuar oferă un control mai bun al temperaturii. Există un afișaj, în genul unui cod numeric la frigiderele mortuare, care permite utilizatorilor să controleze cu precizie temperatura din interiorul frigiderului. Cea mai recentă tehnologie utilizată pentru construcția acestor frigidere asigură faptul că temperatura din interiorul rămâne stabil. Din cauza acestor caracteristici, aceste frigidere oferă mai multă protecție  mediului înconjurător.

 

O mai bună gestionare a spațiului.  Designul mono-structural al acestor frigidere asigură faptul că iau un spațiu minim de la podea și oferă un maximum de spațiu pentru depozitare. Acest design este excelent și prin prisma faptului că frigiderele nu sunt voluminoase.

 

Durabilitatea frigiderelor mortuare. Aceste frigidere sunt realizate din oțel inoxidabil, iar acest lucru asigură o curățenie perfectă. Pentru izolarea corespunzătoare se utilizează izolație din poliuretan, care îmbunătățește și mai mult durata de viață a frigiderului. Utilizarea cromului pe mânerul ușii mărește durabilitatea structurii. Frigiderele mortuare moderne au la baza fabricării designul modular, design care îmbunătățește calitatea  acestor frigidere. Este ușor să adăugați mai multe unități la cele existente, cu ușoare ajustări.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. Frigiderul mortuar, indispensabil pentru firmele de pompe funebre - Frigiderul mortuar poate fi atât orizontal, cât și vertical, și funcționează atât ca frigider, cât și de congelator, în funcție…
  2. Repatriere si transport funerar din Olanda | Yes Bucuresti - […] Romania, servicii de transportare a persoanei decedate din locuinta si depunerea acesteia la morga, transport funerar cu frigider, servicii…
  3. Firme specializate in repatriere - […] acest transport daca nu dispune de vehicule dotate cu sisteme speciale de refrigerare. Serviciul de transport funerar cu frigider…
  4. Frigiderul mortuar, indispensabil pentru firmele de pompe funebre - Frigiderul mortuar poate fi atât orizontal, cât și vertical, și funcționează atât ca frigider, cât și de congelator, în funcție…
  5.  Sala pregatire decedati | Incinerare umana - […] îndoliate,operațiunile de toaletare decedat,îmbălsămare decedat și păstrarea decedatului la frigiderul mortuar făcându-se într-un mediu curat și destinat operațiunilor acestea.Cu…

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADRESA:

D, Bulevardul Uverturii 126, București 060274

TELEFON:
SOCIALIZARE:
GOOGLE+ LOCAL:

reviews rainbow dorobantu

Importanta imbalsamarii decedatului

Imbalsamarea reprezinta un proces care a fost...

Ce este moartea din punct de vedere religios

Conform Bisericii moartea reprezinta un fenomen...

Ajutorul de inmormantare majorat 2018

Ajutorul de inmormantare majorat din nou in anul...

Cat de importanta e slujba de inmormatare la romani

Moartea unuia dintre crestini este, fireste,...

Sărbători pline de lumină!

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă...

Copyright 2012 - 2016 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

Metode de plată în magazin:
metode de plata rainbow dorobantu