Ce flori ar trebui sa alegeti pentru serviciile funerare.

„Nu luam 3 flori. Luam 2 sau 4, sa fie cu sot. Asa se merge la inmormantare” – probabil ca ati auzit deja astfel de lucruri intiparite in traditia populara. Dar oare cate dintre ele se respecta si in ce masura sunt importante.

Un lucru este clar: florile sunt peste tot prezente la ceremonia de inmormantare. Natura participa incearca sa aline durerea celor care raman si sa aduca un ultim omagiu celor care pleaca. Florile ne ajuta sa ne manifestam sentimentele pe care le traim atunci cand o persoana draga pleaca de langa pentru totdeauna. Dragoste, regret, tristete, admiratie – toate acestea sunt sentimente care ne pot anima sufletul in ziua unei inmormantari.

Iata cateva lucruri care sa va ghideze atunci cand alegeti florile pentru serviciile funerare:

– Optati pentru flori naturale si evitati aranjamentele si coroanele artificiale. Chiar daca acestea din urma sunt mai ieftine, florile naturale au un efect mai mare si o incarcatura mai intensa.

– Cand alegeti florile fiti atent la ce floare cumparati, cat de rezistenta este si care este culoarea aranjamentului.

– Floarile oferite sau folosite de serviciile funerare la organizarea inmormantarii se pot alege tinand cont de preferintele persoanei care le ofera sau de preferintele manifestate in timpul vietii de persoana defuncta.

– Daca alegeti flori naturale (asa cum va recomandam) este bine sa va ganditi cat de rezistente vor fi ele, iar lucrul acesta tine in mare masura de modul si conditiile in care sunt tinute. Aveti in vedere locul in care se vor aseza florile pe care le daruiti respectiv in casa, pe mormant sau in cavou. Ca o regula puteti alege crizanteme sau garoafe in cazul in care va doriti ca florile sa fie cat mai rezistente. Evitati florile sensibile care se vor ofili prea repede mai ales daca acestea nu vor fi tinute la rece si in apa.

– In ceea ce priveste tipul florilor alese probabil stiti deja ca, potrivit credintei populare, exista anumite asocieri intre anumite flori si unele sentimente. De exemplu un trandafir rosu inseamna dragoste, unul alb puritate iar cel galben se refera la sentimentul prieteniei. Potrivit simbolisticii religioase, florile din timpul inmormantarii sunt asociate cu frumusetea Gradinii Raiului. Pentru serviciile funerare se prefera in general irisii, trandafirii, crizantemele, garoafele si calele.

Printre produsele oferite la www.funerare-rainbow-dorobantu.ro/ se numara si aranjamentele florale, coroanele si jerbele care se vor realiza in functie de optiunile dumneavoastra. Contactati-ne acum pentru servicii funerare non stop la 0753.30.40.50

1 Comentariu

  1. Dimitriu Monica

    Sfaturi deosebit de utile nu numai in cadrul acestui articol, ci si in celelalte articole din blog, atunci cand esti napadit de durere si poti uita cele necesare de facut in asemenea momente.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADRESA:

D, Bulevardul Uverturii 126, București 060274

TELEFON:
SOCIALIZARE:
GOOGLE+ LOCAL:

reviews rainbow dorobantu

Importanta imbalsamarii decedatului

Imbalsamarea reprezinta un proces care a fost...

Ce este moartea din punct de vedere religios

Conform Bisericii moartea reprezinta un fenomen...

Ajutorul de inmormantare majorat 2018

Ajutorul de inmormantare majorat din nou in anul...

Cat de importanta e slujba de inmormatare la romani

Moartea unuia dintre crestini este, fireste,...

Sărbători pline de lumină!

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă...

Copyright 2012 - 2016 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

Metode de plată în magazin:
metode de plata rainbow dorobantu